Ontwerp uw eigen trouwring

Uniek, bijzonder en helemaal van jullie

Heeft u zelf een idee over hoe uw trouwringen eruit moeten zien? Wilt u uw trouwringen zelf ontwerpen? Bent u op zoek naar iets wat niemand heeft? Maak dan een afspraak met onze goudsmidse. Samen met haar gaat u om de tafel om uw trouwringen te ontwerpen. Vervolgens worden deze geheel naar uw wens gemaakt.

Op deze website hebben we een aantal trouwringen als voorbeeld staan. Uiteraard staan ze er lang niet allemaal op. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw zelf ontworpen trouwring zomaar online staat en vervolgens nagemaakt wordt. Wilt u toch al een beetje inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de trouwringen die ontworpen en gemaakt zijn door onze goudsmidse hieronder.


Over onze goudsmidse

Onze goudsmidse heeft jarenlange ervaring op het gebied van goudsmeden. Van welke richting u Schoonhoven ook binnen rijdt, op de rotondes ziet u een kunstwerk van onze goudsmidse Esther van Vliet. Zij kent de fijne kneepjes, maakt gebruik van oude technieken, maar 3D ontwerpen en 3D printen heeft zij ook in de vingers. Uiteraard heeft zij haar opleiding gehad aan de autoriteit op het gebied van goud- en zilversmeden: Vakschool Schoonhoven. Zij heeft ook een eigen meesterteken. Dit is het teken van kennis van dit mooie ambacht. Maar vakkennis, creativiteit en luisteren naar uw wensen zijn hierbij heel belangrijk. U gaat de ringen levenslang dragen. Dan moeten ze ook helemaal naar uw wens zijn!


Loop eens binnen of maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Wilt u eens om de tafel met de goudsmidse? Maak een afspraak